A legjobb 13 között a Documento

A legjobb 13 között a Documento

Nem kis munka van benne, hogy ide elértünk...

2019-ben született az ötlet, hogy készítsünk egy olyan online árajánlat készítő rendszert, amelyben egy-két kattintással további dokumentumok (megrendelő, szerződés, TIG, stb.) hozhatók létre az ajánlatból.

2020-ban, a Covid első-második hulláma alatt kezdődött el a fejlesztés, majd 2020 szeptemberben elindult a Documento, a documento.hu weboldalon. 2020 novemberére meglettek az első ügyfeleink.

2021-ben jelentősen növekedtünk, egyre több vállalkozáshoz eljutott a hírünk és augusztusban már átléptük a 100 ügyfelet. A piac látta, hogy mit csinálunk, megjelentek a kihívók, és más profilú nagyvállalatok is beszálltak a versenybe. Meg is ijedtünk először, hogy mi lesz ennek a vége, de így visszagondolva nagyobb lendületet kaptunk.

2022 a növekedésről, több kisebb és háttérfejlesztésről szólt.

És itt vagyunk 2023-ban, amikor már jelenléti ív, és útvonal nyilvántartás is készíthető a Documento-val, hamarosan pedig egy új projektmenedzsment eszközt is bemutatunk. Eddigre több, mint 2000 felhasználó, 18.000 árajánlat, és 15.000 üzleti partner lett a Documento-ban, és bekerültünk a Startup Pill 13 legjobb magyar üzleti adminisztrációs startup / vállalkozás közé!

Nagyon köszönjük minden ügyfelünknek, nélkületek ez nem sikerülhetett volna!


Documento
Árajánlat és szerződés néhány kattintással!

Próbáld ki 7 napig ingyen, kötelezettségek nélkül!

Regisztrálok

Bankkártya logók Bankkártya logók
Stabil válságállósági tanusítvány Trustworthy company Pénzügyileg stabil vállolkozás
Weboldalunkon cookiekat használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Elfogadom Adatvédelmi tájékoztató