Teljesítési igazolás minta - így állítsd ki szabályosan

Teljesítési igazolás minta - így állítsd ki szabályosan

Milyen formai követelményei vannak a teljesítési igazolás kiállításának?

A teljesítési igazolás elkészítésének nincsenek szigorú szabályai, de vannak olyan infromációk, amelyek feltüntetése mindenképpen javasolta annak érdekében, hogy a teljesítés beazonosítható legyen. 

Ha nem a Documento-t használod a TIG elkészítésére, akkor is szerepeljenek rajta az alábbi információk:

Miért használd teljesítési igazolás kiállításához a Documento-t?

Mert a Documento-val egy kattintással tudsz létrehozni egy teljesítés igazolást bármely árajánlatodból, és minden megbízói és megbízotti adat, valamint az árajánlatban szereplő tételek bekerülnek a TIG-be. Neked már csak a dátumot kell ellenőrizned, illetve a helységnevet megadnod, és kész. Egy teljesítési igazolás, akár milliókat is érhet neked! 

A Documento egy hatékony eszköz a teljesítési igazolások készítéséhez, amely lehetővé teszi számodra, hogy gyorsan és könnyedén hozz létre professzionális dokumentumokat. A teljesítési igazolások kiállítása a Documento segítségével mindössze néhány kattintással megoldható, minimalizálva ezzel az adminisztrációs feladatokkal eltöltött időt, emellett a teljesítési igazolások egyértelműen tartalmazzák a szerződésben rögzített információkat, és eleget tesznek a jogi követelményeknek. Ennek köszönhetően te, mint vállalkozó gyorsabban juthatsz hozzá a kifizetésedhez, miközben biztosítva van a dokumentáció teljessége és professzionalitása.

Még nem használod a Documento-t? Próbáld ki ingyen 7 napig!

 


Documento
Árajánlat és szerződés néhány kattintással!

Próbáld ki 7 napig ingyen, kötelezettségek nélkül!

Regisztrálok

Bankkártya logók Bankkártya logók
Stabil válságállósági tanusítvány Trustworthy company Pénzügyileg stabil vállolkozás