Szerezz több ügyfelet mindössze 2 óra alatt

Szerezz több ügyfelet mindössze 2 óra alatt

Nem szeretnénk reklámot csinálni egyetlen kapcsolatépítő szervezetnek sem, de tapasztalataink alapján mondhatjuk, hogy nagyot tud lendítni az üzleteden, ha ellátogatsz vendégként egy ilyen szervezet eseményére. Több olyan szervezet is létezik, amelynek a célja az, hogy a vállalkozókat összehozza, támogassa a kapcsolatok kiépítését, és ezzel gyarapítsa tagjai bevételeit. 

Évek óta tagja vagyunk egy ilyen szervezetnek, a BNI-nak (Business Network International), ami a világ legnagyobb kapcsolatépítő közössége, több mint 275.000 tagot számlál világszerte. Magyarországon 2008 óta létezik a szervezet, és több, mint 1.000 vállalkozó segíti egymást hétről-hétre. A jó hír az, hogy nem kell tagnak lenned ahhoz, hogy ellátogathass egy ilyen találkozóra. De mi történik egy ilyen üzleti reggelin?

A vírushelyzet miatt jelenleg (2021. május. 19.) még online, de hamarosan ismét személyes, szervezett taláálkózokon bővítheted a kapcsolati hálódat. A találkozón csoporttól függően 20-55 vállalkozó segíti egymásnak abban, hogy új ügyfeleket tudjanak szerezni, mindezt jutalákmentesen. Vagyis, ha ellátogatsz egy ilyen találkozóra, akkor készülj fel arra, hogy röviden bemutathatod a cégedet, elmondhatod, hogy milyen ügyfelekhez keresel kapcsolatot, kiknek tudsz a szolgáltatásoddal segíteni, és a többeiek ajánlást/ajánlásokat fognak neked adni, és összekötnek olyan kapcsolataikkal (ez azt jelenti, hogy felhívják, és beajánlanak neki téged, hogy neked úgy kelljen felhívni, hogy egy jó kapcsolata bár megteremtette a bizalmat irántad), akik számodra érdekesek lehetnek. 

Elég jól hangzik, nem?! De! A BNI Magyrország oldalán ki is tudod választani a neked megfelelő várost, csoportot, és időpontot, amikor részt szeretnél venni. Ezt itt megteheted: https://bni-hungary.com/hu-HU/findachapter

Szóval látogass el minél előbb egy ilyen találkozóra, és szerezz több ügyfelet a vállalkozásod számára, és az eredmény: több árajánlat, több megrendelő, és több szerződés, vagyis több bevétel. És ne felejtsd el, hogy a Documento-val sokkal gyorsabb az adminisztráció. Ha még nem tetted meg, próbáld ki ingyen itt: https://documento.hu 

 

Photo by Antenna on Unsplash


Documento
Árajánlat és szerződés néhány kattintással!

Próbáld ki 7 napig ingyen, kötelezettségek nélkül!

Regisztrálok

Bankkártya logók Bankkártya logók
Stabil válságállósági tanusítvány Trustworthy company Pénzügyileg stabil vállolkozás
Weboldalunkon cookiekat használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Elfogadom Adatvédelmi tájékoztató