Teljesítési igazolás, ami milliókat érhet neked

Teljesítési igazolás, ami milliókat érhet neked

A TIG elkészítésére szabály szerint a szerződésben foglalt teljesítés, vagy részteljesítés után van lehetőség. 

A TIG fontos a vállalkozó számára, mert ezzel a dokumentummal a megbízó, vagy megrendelő elismeri a teljesítést, vagyis egy esetleges nem fizetéskor további intézkedések alapjául szolgál. A teljesítési igazolás másrészt fontos a megbízónak is, mivel ő ezzel tudja igazolni, hogy a munka elvégzése valóban megtörtént, így ez a dokumentum egy adóellenőrzés során még sokat érthet.

A TIG-et elvileg a megbízónak kell kiállítani, de első sorban a megbízottnak, vagyis neked fontosabb, mivel te szeretnél rövid időn belül pénzhez jutni. A megbízók ezzel általában tisztában vannak, így a TIG elkészítését is áltlában áthárítják a megbízottra. Egy teljesítés igazolás elkészítése 20-60 percet is igénybe vehet, attól függően, hogy mennyire volt komplex az ajánlat. Ez elég kellemetlen tud lenni, mert fontos az irat, időd viszont nem nagyon van rá. Ismerős a helyzet?

Ha a Documento-t használod akkor biztos nem!!! Miért?

Mert a Documento-val egy kattintással tudsz létrehozni egy teljesítés igazolást bármely árajánlatodból, és minden megbízói és megbízotti adat, valamint az árajánlatban szereplő tételek bekerülnek a TIG-be. Neked már csak a dátumot kell ellenőrizned, illetve a helységnevet megadnod, és kész. 

Ez kevesebb, mint 1 perc! Vagyis kevesebb, mint egy perc alatt kapsz egy profil teljesítésigazolást, amit előre megszövegeztünk neked. Neked csak le kell töltened, és aláiratni a megbízóval.

+1 előny: A Documento tárolja az összes teljesítésigazolásod eredeti verzióját, vagyis nálunk akár több év múlva is megtalálod. 

Ha még nem használod, ne hagyd ki, mert milliók múlhatnak rajta!


Documento
Árajánlat és szerződés néhány kattintással!

Próbáld ki 7 napig ingyen, kötelezettségek nélkül!

Regisztrálok

Bankkártya logók Bankkártya logók
Weboldalunkon cookiekat használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Elfogadom Adatvédelmi tájékoztató