Teljesítési igazolás, ami milliókat érhet neked

Teljesítési igazolás, ami milliókat érhet neked

Kinek a feladata a teljesítési igazolás elkészítése?

A teljesítési igazolás elkészítésére szabály szerint a szerződésben foglalt teljesítés, vagy részteljesítés után van lehetőség. 

A TIG fontos a vállalkozó számára, mert ezzel a dokumentummal a megbízó, vagy megrendelő elismeri a teljesítést, vagyis egy esetleges nem fizetéskor további intézkedések alapjául szolgál. A teljesítési igazolás másrészt fontos a megbízónak is, mivel ő ezzel tudja igazolni, hogy a munka elvégzése valóban megtörtént, így ez a dokumentum egy adóellenőrzés során még sokat érthet.

A teljesítési igazolást (vagy ahogy sokan írják: teljesítés igazolás) elvileg a megbízónak kell kiállítani, de első sorban a megbízottnak, vagyis neked fontosabb, mivel te szeretnél rövid időn belül pénzhez jutni. A megbízók ezzel általában tisztában vannak, így a teljesítési iagzolás elkészítését is általában áthárítják a megbízottra. Egy teljesítés igazolás elkészítése 20-60 percet is igénybe vehet, attól függően, hogy mennyire volt komplex az ajánlat. Ez elég kellemetlen tud lenni, mert fontos az irat, időd viszont nem nagyon van rá. Ismerős a helyzet?

Miért használd a Documento-t a teljesítés igazolás elkészítésére?

Ha a Documento-t használod akkor biztos nem kerülsz ilyen helyzetbe!!! Miért?

Mert a Documento-val egy kattintással tudsz létrehozni egy teljesítés igazolást bármely árajánlatodból, és minden megbízói és megbízotti adat, valamint az árajánlatban szereplő tételek bekerülnek a TIG-be. Neked már csak a dátumot kell ellenőrizned, illetve a helységnevet megadnod, és kész. 

Ez kevesebb, mint 1 perc! Vagyis kevesebb, mint egy perc alatt kapsz egy profi teljesítésigazolást, amit előre megszövegeztünk neked. Neked csak le kell töltened, és aláiratni a megbízóval.

A Documento egy hatékony eszköz a teljesítési igazolások készítéséhez, amely lehetővé teszi a számodra, hogy gyorsan és könnyedén hozz létre professzionális dokumentumokat. A teljesítési igazolások kiállítása a Documento segítségével mindössze néhány kattintással megoldható, minimalizálva ezzel az adminisztrációs feladatokkal eltöltött időt, emellett a teljesítési igazolások egyértelműen tartalmazzák a szerződésben rögzített információkat, és eleget tesznek a jogi követelményeknek. Ennek köszönhetően te, mint vállalkozó gyorsabban juthatsz hozzá a kifizetésedhez, miközben biztosítva van a dokumentáció teljessége és professzionalitása.

Ha nem a Documento-t használod, akkor így készítsd el a teljesítésigazolást szabályosan.

+1 előny:

További előny, hogy a Documento által generált teljesítési igazolásokat elektronikusan is alá lehet írni, ezáltal megkönnyítve az üzleti folyamatokat és minimalizálva a papírmunkával járó teendőket. Emellett a Documento egy biztonságos felhőalapú platformon tárolja az összes dokumentumot, így biztosítva a hozzáférést és a nyomon követést a későbbi igényekre.

Összességében a Documento használata jelentősen javíthatja a vállalkozók adminisztratív hatékonyságát és üzleti folyamatait a teljesítési igazolások elkészítésével és kezelésével kapcsolatban.

+ még 1 előny: 

A Documento tárolja az összes teljesítésigazolásod eredeti, vagy elektronikus aláírással ellátott verzióját, vagyis nálunk akár több év múlva is megtalálod. 

Ha még nem használod, ne hagyd ki, mert milliók múlhatnak rajta! 


Documento
Árajánlat és szerződés néhány kattintással!

Próbáld ki 7 napig ingyen, kötelezettségek nélkül!

Regisztrálok

Bankkártya logók Bankkártya logók
Stabil válságállósági tanusítvány Trustworthy company Pénzügyileg stabil vállolkozás
Weboldalunkon cookiekat használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Elfogadom Adatvédelmi tájékoztató