3 egyszerű lépés ahhoz, hogy minél több árajánlatodat elfogadják

 

1. Az árajánlat megjelenése harmonizáljon a céged arculatával

Ne felejtsd el: még akkor is kommunikálunk, ha meg sem szólalunk, vagy egy betűt sem írunk le. Az árajánlatod esztétikus megjelenés már az első pillanatban hatással van arra, hogy mennyire vesznek komolyan. 

Megoldás: a Documento-ban 6 testreszabható / színezhető árajánlat sablonból választhatsz, amellyel a céged arculatához leginkább megfelelő árajánlatot készíthetsz pillanatok alatt. Nem kell technikai tudás, csak válaszd ki, színezd át, írd meg, és küldd el. 

 

2. Adj meg opcionális tételeket

Általában nem szeretjük, ha korlátoznak minket. Azt viszont szeretjük, ha úgy érezzük, hogy megvan a lehetőségünk arra, hogy befolyásoljuk a helyzetünket és a lehetőségeinket. Ha a leendő partnered az árajánlatodat a kezében fogva azt érzi, hogy van döntési lehetősége, vagyis van ráhatása arra, hogy mit fogad el, akkor nagyobb eséllyel fogadja el az ajánlatot, mert komfortosabban érzi magát.  

Megoldás: a Documento-ban állítsd úgy össze az ajánlatodat, hogy megjelenjenek opcionális tételek. Ekkor a partnered úgy érzi, hogy nem csak két választási lehetősége van (igen/nem). 

Pro tipp: ebben az esetben az árajánlat tételei alatt vedd ki az összesítés mellől a pipát, és ekkor csak a tételek szerinti ár fog megjelenni.

 

3. Figyelj oda az utánkövetésre

A legtöbb vállalkozó nem követi nyomon az árajánlatát az elküldés után, pedig ennek hatalmas jelentősége lenne. Az ajánlatok jelentős részére soha nem érkezik visszajelzés, pedig egy rövid üzenet / utánkövetés beépítésével több megnyert ajánlatod lehet. 

Megoldás: Ezt manuálisan is megteheted, de ez már néhány elküldött árajánlat után is jelentős odafigyelést, ezáltal energiaráfordítást igényel. A Documento-ban néhány napon belül elérhető lesz az automatikus utánkövetés funkció, vagyis a potenciális megrendelődet külön beavatkozás nélkül emlékeztetjük az árajánlatodra, ezáltal növeljük az elfogadott árajánlatok számát. 

 

Ha ezekre a lépésekre odafigyelsz, sokkal nagyobb esélyed lesz arra, hogy a leendő ügyfeled, valóban ügyféllé is váljon. 


Documento
Árajánlat és szerződés néhány kattintással!

Próbáld ki 7 napig ingyen, kötelezettségek nélkül!

Regisztrálok

Bankkártya logók Bankkártya logók
Stabil válságállósági tanusítvány Trustworthy company Pénzügyileg stabil vállolkozás
Weboldalunkon cookiekat használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Elfogadom Adatvédelmi tájékoztató